duminică, 14 aprilie 2013

Dans la Mall pentru Ayan, micuţul lovit de o boală cumplită

Asociaţia G Power împreună cu TSD Botoşani şi Uvertura Mall, au susţinut sâmbătă seară în incinta centrului comercial, la parter, o campanie pentru a-l ajuta pe micuţul Ayan, băieţelul de numai şase luni care suferă de o boală cumplită, epidermoliza buloasă.


Orice atingere mai puternică sau chiar o strângere de mână îl rănesc pe micuţul de numai şase luni. Organizatorii acţiunii caritabile „Suntem alături de Ayan”, au împărţit aproximativ 1.000 de pliante şi au dansat cu scopul de a sensibiliza botoşănenii. Ei au încercat să îi convingă să doneze măcar un leu pentru a putea strânge suma necesară pentru tratamentul băieţelului. Micuţul Ayan a fost prezent alături de părinţii săi la această activitate de care au aflat abia în această seară, lucru care a reuşit să îi impresioneze până la lacrimi.
„Nu ştiam nimic. Noi asta ne dorim din tot sufletul şi am vrea ca toţi să doneze măcar un leu pentru Ayan şi cu siguranţă vom reuşi să îl ajutăm. Este nevoie de o sumă de peste 25.000 de euro, la o clinică din Italia, ei au un tratament experimental ce-i drept deocamdată, dar sperăm să fie compatibil cu forma bolii lui Ayan, dar până nu îi facem toate analizele, care nu se fac la noi în ţară nu putem şti deocamdată ce formă are”, a spus Andreea Amalia Hemen, mama băieţelului.

Trupa de dans G Power va mai organiza evenimente pentru Ayan, iar banii adunaţi din bilete vor fi donaţi pentru a salva viaţa micuţului. „Ne-am adunat pentru Ayan în primul rând, am încercat să ajutăm şi noi cât am putut, prin ceea ce facem prin dans. Sper să facem cât mai multe spectacole, evenimente pentru el. Vom continua la şcoala noastră, cu o zi doar de dans, popular, sportiv, street dance, totul pentru Ayan”, a explicat Andrei Vornicu de la Asociaţia de dans G Power. Evenimentul va avea loc pe în data de 2 mai, la sediul Şcolii de Dans G Power.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu