sâmbătă, 27 aprilie 2013

Sa ajutam un mic pokerist

Holden.ro alaturi de Ayan

Salutari la toata lumea.
Citeam intamplator ziarul si am descoperit un caz emotionant, cu atat mai emotionant pentru mine caci ii cunosc personal pe parintii copilului si vreau sa dau o mana de ajutor acestui copil si eventual o sansa la o viata normala. Este vorba de Ayan, un copil de doar 6 luni care sufera de o boala rara numita epidermoliza buloasa, este o boala genetica care face sa apara rani deschise la cea mai mica atingere sau frecare pe suprafata pielii dar si leziuni interne, cum ar fi pe laringe sau in interiorul gurii. Este prea mult pentru un pusti care este la prima lui primavara. Familia are nevoie de suma de 27.000 euro pentru niste analize si tratamente in Italia. Desi este un caz foarte mediatizat pe plan local, in Botosani(au fost concerte,o formatie locala a dansat pentru el, la meciul de fotbal al echipei locale s-a facut o colecta de la suporteri) fiind un oras destul de mic,au reusit sa stranga doar 2.500 de euro pana acum. Si Cornel Ilie, solistul formatiei Vunk a facut un apel la toti cei care vor sa dea o mana de ajutor(intr-un filamat pe care il voi posta mai jos). Tatal copilului, este si el un jucator ocazional de poker live dar nu este deloc familiarizat cu forumurile si jocul online. Voi posta mai jos cateva linkuri in care puteti citi mai multe despre caz si sa vedeti cum se manifesta aceasta boala dar cel mai important este cat de frumos zambeste acest copil in ciuda bolii cumplit de dureroase pe care o are.
Daca ati avut o zi buna,o luna buna, sunteti pe un upswing, ati lovit un turneu sau pur si simplu va pasa si vreti sa dati o mana de ajutor va rog sa o faceti si nu fiti indiferenti. Puteti dona o suma oricat de mica, voi facilita eu transferul si pe Stars pentru cine vrea sa doneze o mica parte dintr-un buyin. Nu faceti un spew intr-o zi si vor zambi doua persoane la sfarsitul zilei .
Haideti sa fim solidari cu un semen de-al nostru si sa-l ajutam, Ayan ar putea fi un jucator de poker intr-o zi!!!!!!

-Puteti sa-mi transferati pe Stars daca va este mai usor pe: borfan (voi face ulterior tranferul bacar din contul meu si fiecare va primi aici sau in privat dovada transferului)
-Sau puteti transfera direct mamei copilului in contul: RO53RNCB0041101946940001 - HEMEN ANDREEA AMALIA deschis la BCR Botoşani.


Primul link este de-a dreptul emotionant si are o descriere mai ampla a cazului plus cateva poze

CAZ UMANITAR | Povestea SOCANTA a micutului Ayan! La doar 6 luni cere disperat ajutorul botosanenilor – GALERIE FOTO! | Gazeta de Boto

Mesaj emo

CAZ UMANITAR | FC Botosani, alaturi de micutul Ayan la partida cu Targoviste | Gazeta de Boto

Dans la Mall pentru Ayan, micu

sursa:Holden.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu